my new life begins tomorrow :)

muka saya ketaaaaaaaaaaaat.haha.tah hape yang ketat pun tak tau lah.but yah ‘muka ketat’ tu merupakan sebahagian daripada bermacam nama2 ajukan yang saya terima sepanjang saya hidup.haha.tadi kak chida pun ckp buat beta serious je time makan.tapi nak buat macam mana kan.mcm2 beta fikir time tu.’eh makanan apa ni’,’eh nak makan ni dengan kuah mana satu’,’eh dah baca bismillah belum ni’,memang sume pun eh eh eh ah kan.sampai rasa cm nak cherry cherry boom boom dah.

so today i woke up early.around 10.then siap2,straight to cik limah’s hse.later that evening went to the curve as planned.ze food at bubba gump were superb!the ribs,the mash potato,the fish,the shrimp.fuhhhh.memang lah perut ni gumbira sangat en.the dessert was the most favourite.im not sure what it’s called,but it was delicious.

overall,the food was zawesome!and also,happy first birthday,califf!

no i did not celebrate my new year.

kthnxbye.watch me work my arse off at old town starting tomorrow at 9.30.peace,faiq.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s